Розширене засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів Українського колежу імені В. О. Сухомлинського на базі Навчальної лабораторії творчої педагогіки

31 10 19 5 31 жовтня 2019 року

31 жовтня 2019 року на базі Навчальної лабораторії творчої педагогіки Педагогічного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка відбулося розширене засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів Українського колежу імені В. О. Сухомлинського із теми «Творчий учитель – запорука успіху».

Під час методичного об’єднання керівник лабораторії, доцент кафедри початкової освіти, Герой України Т.С. Прошкуратова розповіла вчителям про мету і завдання діяльності лабораторії, ознайомила з власноруч створеним дидактичним інструментарієм, обговорила особливості формування творчої компетентності в здобувачів освіти і педагогів. Окрім того, обговорювалися проблеми і перспективи Нової української школи.

На заході були присутніми: Є. С. Кушнір – директор Українського колежу, Л. С. Мартинюк – заступник директора з навчально-виховної роботи, Ю.Ю. Савченко – заступник директора з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи, Г.Л. Бондаренко – завідувач кафедри початкової освіти, студентка спеціальності «Початкова освіта»

Мета заходу – ознайомлення вчителів з метою та завданнями діяльності лабораторії, з власноруч створеним дидактичним інструментарієм; обговорення особливостей формування творчої компетентності у здобувачів освіти і педагогів, а також проблем і перспектив Нової української школи.

Модератор: Прошкуратова Т.С. – керівник навчальної лабораторії, доцент кафедри початкової освіти, Герой України.

Факультет у соціальних мережах