Виїзне практичне заняття з дисципліни «Інформатична та технологічна освіта: Технології з методикою навчання»

16 10 19 5  16 жовтня 2019 року

16 жовтня 2019 року на базі Центру Української Культури та Мистецтва відбулося виїзне практичне заняття з теми: «Технологія роботи з тканиною і волокнистими матеріалами. Декорування бісером» у межах вивчення дисципліни «Інформатична та технологічна освіта: Технології з методикою навчання» для студентів ІІ курсу, ПОб-1-18-4.0д, ПОб-2-18-4.0д денної форми навчання, спеціальності 013 «Початкова освіта».

Студенти відвідали ІV Всеукраїнську виставку в’язання «Тепла осінь», що відбулася у Центрі Української Культури та Мистецтва. У ході виїзного практичного заняття студенти мали змогу ознайомитися з унікальними експонатами, ексклюзивними предметами інтер’єру та одягу. Також відбулася зустріч із талановитою майстринею Ларисою Сумер, яка провела майстер-клас по виготовленню та декоруванню прикрас. Студенти опановували секрети роботи зі стразовим ланцюжком, перлами, французькими пайєтками, японським бісером. Також навчилися кріпити застібку, вишивати гладь металізованою ниткою.

Модератори: Сакалюк О.П.– кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри початкової освіти; Шпіца Р.І. – кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри початкової освіти.

 

Факультет у соціальних мережах