Вчимося працювати в команді

17 09 19 3  17 вересня 2019 року


17 вересня 2019 року в межах вивчення навчальної дисципліни «Університетські студії» за допомогою гри «Командний малювальник» викладачі кафедри початкової освіти Г.Л.Бондаренко, Н.С.Кипиченко розвивали у студентів-першокурсників спеціальності «Початкова освіта» навички роботи в команді, взаємодії в межах групи і міні-групи, вміння визначати групові ролі, домовлятися, приймати командне рішення, комунікувати, активно слухати, швидко адаптуватися в умовах зміни завдання та місця тощо. Студенти мали змогу продіагностувати та проаналізувати особливості академічної групи, побачити як вона взаємодіє між собою, керувати динамікою групи.

Під час рефлексії студенти висловили думки про те, що їм допомогло виконати завдання, що заважало, що заряджало позитивними емоціями та надихало!

Мета заходу – розвиток навичок роботи в команді, взаємодії в межах групи і міні-групи; вміння визначати групові ролі, домовлятися, приймати командне рішення, комунікувати.

Модератор: Г.Л. Бондаренко – завідувач кафедри початкової освіти, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри ПО; Н.С. Кипиченко – кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри ПО

Факультет у соціальних мережах