Практичне заняття на базі гімназії міжнародних відносин № 323 з поглибленим вивченням англійської мови Дарницького району м. Києва

04 27 2017 prak 127 квітня 2017 року

27 квітня 2017 року відповідно до навчальної програмою дисципліни «Педагогічні технології навчання української мови в початковій школі» викладачем кафедри початкової освіти Нечипоренко К.П. на базі  гімназії міжнародних відносин № 323 з поглибленим вивченням англійської мови Дарницького району м. Києва було проведено практичне заняття для студентів 4 курсу спеціальності «Початкова освіта» з теми «Застосування проектної технології навчання на уроках української мови у початковій школі».

Під час спостереження уроків української мови у 2 та 3 класах студенти узагальнили свої теоретичні знання з проектної технології навчання молодших школярів, вчилися аналізувати уроки української мови та збагатили свій досвід реалізації проектної технології в початковій школі.

Приємним бонусом для студентів стало відвідування свята Прощання з Букварем у 1-Д класі, яке подарувало приємні враження та позитивні емоції.

Щиро дякуємо колективу гімназії за співпрацю і бажаємо подальших успіхів у професійній діяльності!

Факультет у соціальних мережах