Виробнича практика зі спеціалізації «сімейний педагог» у спеціальній загальноосвітній школі-інтернат № 18 для дітей з ослабленим слухом

04 21 2016 school internat21-22 квітня 2016 року

 

 

21-22 квітня 2016 року студенти 4 курсу ОКР «бакалавр» спеціальності «Початкова освіта» разом із керівниками виробничої практики зі спеціалізації «Сімейний педагог» Сінельніковою Н.О. та Сухопарою І.Г. відвідали спеціальну загальноосвітню школу-інтернат № 18 для дітей з ослабленим слухом.

Студенти ознайомилися з умовами та специфікою  навчально-виховного процесу у навчальному закладі; спостерігали за уроками (ритміки, української мови, письма та ін.), індивідуальними заняттями логопедів; познайомилися з учнями,  які отримують соціально-педагогічну підтримку у закладі; провели психолого-педагогічну діагностику умов, в яких перебувають діти, визначили вплив сім’ї на їх формування.

На згадку про себе студенти подарували дітям набори для художньої творчості: олівці, фарби, пензлі, пластилін, книжки-розфарбовки.

Викладачі та студенти вдячні директору школи М.І. Гриценко, заступнику директора з навчально-виховної роботи І.В. Автономовій та всім учителям, які допомогли студентам детальніше ознайомитися з особливостями своєї майбутньої професії.

Факультет у соціальних мережах