Виробнича практика зі спеціалізації «Сімейний педагог» у Печерському районному у м. Києві центрі соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді

 

04 18 2016 practica18-19 квітня 2016 року

 

 

18-19 квітня 2016 року студенти 4 курсу ОКР «бакалавр» спеціальності «Початкова освіта» в межах виробничої практики спеціалізації «Сімейний педагог» ознайомилися з досвідом роботи Печерського районного у м. Києві центру соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді.
Перед студентами виступили фахівці Центру, які розповіли про особливості роботи установи; схарактеризували пріоритетні напрями роботи: проведення профілактичної роботи, спрямованої на запобігання складних життєвих обставин сімей; організація інформаційно-просвітницької роботи в сім’ях; робота щодо надання соціальної допомоги дітям із функціональними обмеженнями та їхнім сім’ям; організація змістовного дозвілля, відпочинку та оздоровлення дітей різних категорій сімей тощо.
Усі студенти взяли активну участь у проведенні даного заходу та висловили бажання самостійно здійснювати таку роботу з сім’ями.

Факультет у соціальних мережах