Практичне заняття на базі гімназії № 39 імені гетьмана Б. Хмельницького Деснянського району м. Києва

03.02.201602 березня 2016 року

 

02 березня 2016 року згідно з навчальної програмою дисципліни «Альтернативні педагогічні технології в початковій освіті» викладачем кафедри початкової освіти та методик гуманітарних дисциплін Шкарбан Л.В. на базі гімназії № 39 імені гетьмана Б. Хмельницького Деснянського району м. Києва було проведено практичне заняття для студентів-магістрантів 5 курсу спеціальності «Початкова освіта».

 

Метою практичного заняття було спостереження за навчально-виховним процесом початкової школи, яка працює за педагогічною технологією розвивального навчання Ельконіна-Давидова; практичне ознайомлення з навчально-методичними комплектами для учнів першого класу, а також визначення особливостей проведення уроків читання, письма та математики за розвивальною технологією.

Студенти мали змогу поспілкуватись із вчителем-методистом – Сєдих Людмилою Іванівною, яка має великий досвід застосування розвивального навчання у початковій школі, зокрема першому класі.

Як зазначили студенти-магістранти, практичне заняття дало змогу їм глибше усвідомити особливості технології розвивального навчання.

Факультет у соціальних мережах