Університетський фестиваль методик

02.18.201611 лютого 2016 року

 

 

11 лютого 2016 року викладачі кафедри початкової освіти та методик гуманітарних дисциплін взяли участь у першому Університетському фестивалі методик.

Науково-педагогічні та педагогічні працівники навчальних підрозділів Університету презентували інноваційні і творчі здобутки щодо навчання студентів. Свої новації у викладанні продемонстрував також Педагогічний інститут за допомогою авторського фільму «ПроСто і одну методику», в якому було представлено методики формування творчої особистості, її естетично-духовного розвитку, вітагенного навчання, розширення освітнього простору, інформаційно-комунікаційних (SMART навчання), 1 учень – 1 комп’ютер.

Завершився виступ викладачів інституту фрагментом тренінгу з розвитку техніки мовлення і жестикуляції, який провів доцент кафедри початкової освіти та методик гуманітарних дисциплін Г.Л.Бондаренко, і флешмобом, організованим магістратом Богданом Ткачуком.

Над створенням відеопрезентації методичних знахідок викладачів працювали директорат інституту та завідувачі кафедрами.

Професорсько-викладацький склад Педагогічного інституту поділився власними розробками та новаціями, а також ознайомився з досвідом роботи інших струкутрних підрозділів Університету.

Факультет у соціальних мережах