День газети «Початкова освіта»

10.30.201530 жовтня 2015 року

 

 

30 жовтня 2015 р. в ліцеї «Голосіївський» № 241 міста Києва відбулося професійне свято – День газети «Початкова освіта». Серед учасників свята були викладачі кафедри початкової освіти та методик гуманітарних дисциплін Педагогічного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка – Порядченко Л.А., Сінельнікова Н.О. та студенти   ІV курсу напряму підготовки «Початкова освіта» ОКР «бакалавр» денної форми навчання.

У ході заходу ми ознайомилися з сучасною навчально-методичною літературою для початкової школи й відвідали різнопланові майстер-класи науковців (Науменко В., Захарійчук М., Сабол Д.) та педагогів-практиків (Рубан К., Німець Л., Тютюнник Н., Большакова І., Маліновська М.). Варіативність тематики майстер-класів була різнопланова: «Оригінальні ідеї для проведення уроків літературного читання», «Текстоцентричні технології на уроках української мови в 1-4-х класах», «Паперопластика», «Storytelling у початковій школі» тощо.

Під час заходу колективу кафедри початкової освіти та методик гуманітарних дисциплін було вручено грамоту за сприяння розвитку початкової освіти від генерального директора видавництва «Шкільний світ» Мосієнко М. та редактора газети «Початкова освіта» Стратілат І.

Дякуємо колегам за запрошення на професійне свято День газети «Початкова освіта» та можливість участі в майстер-класах.

10.30.2015 2

Факультет у соціальних мережах