Студентський науковий семінар «Startup-проект як результат науково-дослідної діяльності сучасного студента»

05 18 16 seminar 118 травня 2016 року

18 травня 2016 року  в межах програми Фестивалю науки в Педагогічному інституті  було проведено студентський науковий семінар «Startup-проект як результат науково-дослідної діяльності сучасного студента».

Зі вступним словом виступила завідувач кафедри початкової освіти та методик гуманітарних дисциплін, доктор пед. наук, професор С.М. Мартиненко, яка  розкрила значення  STURTUP-проектів для сучасної початкової школи та підвищення якості освіти у ВНЗ.

 Під час семінару магістранти 6 року навчання спеціальності «Початкова освіта» Надія Власик, Марія Магас, Марія Бородавко та Тетяна Сараєва   презентували  результати  своєї інноваційної  діяльності у формі STURTUP-проектів, а саме: «Веб-квест як засіб формування творчих здібностей майбутніх учителів початкової школи», «Веб-сайт як засіб формування культури спілкування майбутнього вчителя початкової школи», «Застосування хмарних технологій у початковій школі», «Студентські інновації – крок у майбутнє».

Учасники семінару обговорили особливості створення startup-ів від задуму до реалізації у процесі підготовки майбутніх учителів початкової школи.

 

Факультет у соціальних мережах