Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «В.О. Сухомлинський і освіта ХХІ століття: соціальні, педагогічні та психологічні виміри»

 1 29  23 вересня 2021 року 

  23 вересня 2021 року  завідувач кафедри початкової освіти Педагогічного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка Геннадій Бондаренко  виступив із доповіддю на пленарному засіданні  Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «В.О. Сухомлинський і освіта ХХІ століття: соціальні, педагогічні та психологічні виміри», що проходила на базі Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського.

Пленарне засідання конференції відбулося у Науково-дослідному центрі розвитку ідей Василя Сухомлинського. На зв’язок платформи ZOOM вийшло майже 100 освітян, науковців і молодих учених України.

Під час доповіді на пленарному засіданні Геннадієм Бондаренком було проаналізовано  новаторські педагогічні ідеї Василя Сухомлинського з проблеми мовленнєво-риторичної діяльності  сучасного вчителя початкових класів; умови дієвості слова вчителя, що перекликаються з модусами та законами педагогічної риторики тощо.

2 29

3 29

Факультет у соціальних мережах