Практичне заняття з дисципліни «Сучасна англійська мова з практикумом» за участі професора Університету Монтани (США), учасниці програми академічних обмінів імені Фулбрайта Лізи Марі Бленк на тему «Роль спорту у житті сучасної особистості»

17.10.17 9 17 жовтня 2017 р.

English version

17 жовтня 2017 року у Педагогічному інституті Київського університету імені Бориса Грінченка відбулося практичне заняття з дисципліни «Сучасна англійська мова з практикумом» для студентів другого року навчання спеціальностей «Початкова освіта», «Дошкільна освіта», «Дизайн», за участі професора Університету Монтани (США), учасниці програми академічних обмінів імені Фулбрайта, Лізи Марі Бленк, на тему «Роль спорту у житті сучасної особистості».
Мета заняття ‑ удосконалення іншомовної компетенції студентів, поглиблення знань про спорт у різних країнах, накопичення досвіду комунікації, формування умотивованості студентів до вивчення іноземних мов.
У ході заняття студентами було взято активну участь у обговоренні на запропоновану тему, здійснено порівняльний аналіз спортивних уподобань української та американської молоді.
Координатори заходу: Н. В. Кошарна, завідувач кафедри іноземних мов і методик їх навчання, кандидат педагогічних наук; Л. В. Петрик, старший викладач кафедри іноземних мов і методик їх навчання, О. І. Ситник, старший викладач кафедри іноземних мов і методик їх навчання, І.В. Плужник, викладач кафедри іноземних мов і методик їх навчання, Ю.В. Руднік, викладач кафедри іноземних мов і методик їх навчання.

Факультет у соціальних мережах