«Вивчаємо граматику – просто і легко!»

05 01 2017 gramatika 101 червня 2017 року

 

 

01 червня 2017 року у Педагогічному інституті Київського університету імені Бориса відбувся тренінг з вивчення англійської мови для студентів першого курсу спеціальності «Дошкільна освіта»: «Вивчаємо граматику – просто і легко!».

Модератором заходу Мельник Наталією Іванівною, кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри іноземних мов і методик їх навчання, було представлено оптимальні та ефективні способи вивчення часових форм активного стану англійської мови.

Тренінг проходив у формі інтерактивної взаємодії студентів з модератором. Студентська аудиторія була розподілена на 3 групи, кожна з яких у процесі тренінгу отримувала завдання для виконання та презентувала його результат, що дозволило залучити до роботи практично всіх учасників груп. Презентований теоретичний матеріал та проведений практичний тренінг дозволив сформувати у студентів розуміння основних закономірностей утворення та використання часових форм англійської мови засобами вправляння і тренування у вживанні.

Реалізація проблемного та діалогічного підходів сприяли інноваційності проведення методичного заходу. Технічне забезпечення (використання інтерактивної презентації виконаної на платформі Prezi.com) уможливило активне сприймання теоретичного матеріалу. Поєднання наукової, практичної та іншомовної складових забезпечили створення ефективних умов для невимушеної педагогічної взаємодії модератора із студентами.

05 01 2017 gramatika 205 01 2017 gramatika 3

Факультет у соціальних мережах