Відкриті заняття викладачів кафедри 2015-2016 н.р.

Sinelnyk 10 05

10 травня 2016 року відбулось відкрите заняття старшого викладача кафедри іноземних мов і методик їх навчання І.П.Сінельник на тему: «The World of Work» для професорсько-викладацького складу Інституту мистецтв.

 

 Детальніше

Solomakha 11 05 2

11.05.2016 доцентом кафедри іноземних мов і методик їх навчання, кандидатом філол. наук Соломахою А.В. було проведено відкрите практичне заняття  зі студентами напряму підготовки "Початкова освіта" (2 курс, ОКР "Бакалавр")  з дисципліни "Практика усного та писемного мовлення (німецька)" на тему "Feste in Deutschland" («Свята в Німеччині»).

 Детальніше

Labynets 11 05

11 травня 2016 року відбулось відкрите заняття асистента кафедри іноземних мов і методик їх навчання Ю. О. Лабунець з дисципліни «Практика усного і писемного мовлення» на тему: «Languages Learning Strategies» для студентів Педагогічного інституту (група Поб-2-14-4.0д, ОКР «бакалавр», напрям підготовки «Початкова освіта»).

 

 Детальніше

 Petryk 11 05 11 травня 2016 року відбулось відкрите заняття викладача кафедри іноземних мов і методик їх навчання Л.В. Петрик на тему: «Stories of Our Lives» для професорсько-викладацького складу Педагогічного інституту та Інституту мистецтв.

 

 Детальніше

Rudnik 12 05

12 травня 2016 року відбулось відкрите заняття викладача кафедри іноземних мов і методик їх навчання Ю.В. Руднік на тему: «Working as a teacher» для студентів напряму підготовки «Хореографія», ОКР «Бакалавр».

 

 Детальніше

Kosharna 12 05

11 травня 2016 року відбулось відкрите заняття доцента кафедри іноземних мов і методик їх навчання, кандидата педагогічних наук Н.В.Кошарної на тему: «The world of the work» для професорського-викладацького складу Педагогічного інституту та Інституту мистецтв.

 Детальніше

Pluzhnyk 13 05

13 травня 2016 року відбулося відкрите заняття викладача кафедри іноземних мов і методик їх навчання Плужник І. В. з дисципліни «Іноземна мова (поглиблене вивчення) на тему «The nature of English-speaking countries» для студентів Педагогічного інституту (II курс, напрям підготовки «Дошкільна освіта»). 

 Детальніше

Факультет у соціальних мережах