Майстер-клас «Методична скарбничка: «Англійська для малят - це легко, цікаво і весело!»

04_07_2016_metodical_treasure07 квітня 2016 року

Завантажити сторінку у pdf форматі

07 квітня 2016 року у Педагогічному інституті Київського університету імені Бориса Грінченка відбувся майстер-клас з навчання англійської мови дітей дошкільного віку: «Методична скарбничка: «Англійська для малят - це легко, цікаво і весело!» для студентів І курсу, напряму підготовки “Дошкільна освіта”.

Модераторами заходу, доцентом кафедри іноземних мов і методик їх навчання, канд. пед. наук Мельник Наталією Іванівною і старшим викладачем кафедри іноземних мов і методик їх навчання Лободою Ольгою Володимирівною, було презентовано різні підходи до організації та проведення занять з англійської мови для дітей дошкільного віку, а також методи засвоєння англомовного матеріалу.

Упродовж заходу студенти моделювали різні педагогічні ситуації, мали змогу відчути себе у ролі вчителів англійської мови і намагалися представити назагал власні варіанти введення та закріплення різних англійських звуків, лексичних одиниць, граматичних конструкцій.

Технічне забезпечення заходу (використання інтерактивної презентації, виконаної на платформі Prezi.com) активізувало засвоєння теоретичного матеріалу, а поєднання наукової, практичної та іншомовної складових сприяли створенню ефективних умов для інтерактивної педагогічної взаємодії викладачів зі студентами.

Презентований теоретичний матеріал, проведений майстер-клас та ділова гра викликали жваву дискусію між студентами, у результаті якої учасники одноголосно висловили власні міркування щодо перспектив, що відкриваються перед сучасним вихователем, який досконало володіє як іноземною мовою, так і методикою її навчання, а також озвучили бажання поглибленно вивчати англійську мову упродовж навчання в Університеті.

 

Увага! Серія заходів, запланованих професорсько-викладацьким складом кафедри іноземних мов і методик їх навчання для проведення у рамках проголошеного року англійської мови в Україні, триває. Слідкуємо за анонсами!!!

 

Welcome to cooperation!!!!!

Факультет у соціальних мережах