Skype-семінар на тему: «The contemporary trends of the youth in internationalized UK educational space»

02.12.15   

 

    02 грудня 2015 року

 

 

 

 

02 грудня 2015 року у Педагогічному інституті відбувся Skype-семінар на тему: «Сучасні орієнтири молоді в інтернаціоналізованому освітньому просторі Великобританії» за участі Бена Гілберта, бакалавра мистецтв Оксфордського університету та магістра мистецтв Кембриджського університету, а також студентів Педагогічного інституту (напрям підготовки «Початкова освіта», ОКР «бакалавр», групи Поб-1-14-4.0д, Поб-2-14-4.0д).

Захід організовано кафедрою іноземних мов і методик їх навчання (модератори: О. В. Котенко, завідувач кафедри, кандидат педагогічних наук, доцент та Ю. О. Лабунець, асистент кафедри). На обговорення було винесено питання специфіки здобуття освітніх рівнів у закладах вищої освіти Великобританії, а також проблеми пов’язані з організацією життєвого простору молоді в Обєднаному Королівстві.

Семінар мав на меті удосконалення іншомовних навичок студентів і накопичення досвіду міжкультурної комунікації, а також започаткував серію онлайн заходів з носіями іноземної мови для студентів Педагогічного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка.

 

Read English version here

 


Факультет у соціальних мережах