Англомовна екскурсія на тему «Modern Science and Technology : how does everything work (Сучасна наука і техніка: як все працює)»

07.05.15.tyt07 травня 2015 року

07 травня 2015 р. у межах вивчення теми «Modern Science and Technology (Сучасна наука і техніка)» студенти групи ПОб-4-12-2.0д (ІІІ курс, ОКР «бакалавр», напрям підготовки «Початкова освіта») під керівництвом асистента кафедри іноземних мов і методик їх навчання  Лабунець Юлії Олегівни відвідали англомовну екскурсію на тему «Modern Science and Technology : how does everything work (Сучасна наука і техніка: як все працює)», яка проводилась у музеї популярної науки і техніки «Експериментаніумі».

Екскурсія мала не меті занурення студентів в англомовне середовище,  практичне ознайомлення зі способами унаочнення закономірностей, які існують в природі (гейзер, смерч, водопад тощо), демонстрацію принципів побудови та роботи сучасної техніки (зокрема, велосипеда, літака, музичних інструментів, ліфту та електроприладів), способів зацікавлення дитини надбаннями науки і техніки. Оскільки, як пересвідчились наші студенти на практиці – сучасні діти ставлять сучасні питання.

Після півторигодинної екскурсії студенти мали змогу самостійно розглянути та апробувати розмаїття приладів, головоломок, ілюзій та експонатів у власному англомовному турі по музею.

 

Факультет у соціальних мережах