ІІІ Міжнародна дистанційна науково-практична конференція «Наукові пошуки ХХІ століття: молодіжний вимір»

02.10.15  

 

 

 

 

   02 жовтня 2015 року

 

 

 

 

 

 

 

 

2 жовтня 2015 року студенти Педагогічного інституту VІ курсу групи Пом-1-14-2.0д – Замишляк Ірина, Шморгун Інна під керівництвом доцента кафедри Кошарної Н.В. взяли участь у роботі ІІІ  Міжнародної дистанційної науково-практичної конференції «Наукові пошуки ХХІ століття: молодіжний вимір» (Інститут розвитку дитини Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова).

Метою проведення конференції було обговорення актуальних проблем молодіжних ініціатив в науці, освіті, культурі; становлення та розвитку особистості в освітньому просторі в умовах інноваційних парадигм; діяльності особистості як основи її саморозвитку.

У проекті резолюції конференції було визначено потребу інтегрувати найкращі методичні ідеї студентів-учасників конференції та в узагальненому вигляді представити їх в розділі «Банк педагогічного досвіду» на сайті Інституту розвитку дитини.

За результатами роботи конференції було підготовлено спеціальний випуск електронного журналу Інституту розвитку дитини «Студентські пошуки», в якому представлені роботи наших студентів, а саме:

Шморгун Інна Валентинівна. Гра як ефективна умова пізнавального інтересу в учнів початкової школи на уроках англійської мови.

Замишляк Ірина Василівна. Мовленнєва зарядка як ефективний засіб розвитку комунікативних умінь учнів початкової школи на уроках англійської мови.

Програма ІІІ  Міжнародної дистанційної науково-практичної конференції «Наукові пошуки ХХІ століття: молодіжний вимір»

Матеріали ІІІ  Міжнародної дистанційної науково-практичної конференції «Наукові пошуки ХХІ століття: молодіжний вимір»

 

 

Факультет у соціальних мережах