Методологічний семінар для викладачів ВНЗ від Cambridge English Language Assessment

21.04.16 Cambridge 3 21 квітня 2016 року

Завантажити сторінку у pdf форматі

Englsh version

21 квітня 2016 року викладачі кафедри іноземних мов і методик їх навчання Плужник І.В. і Лабунець Ю.О. взяли участь у методологічному семінарі від Cambridge University Press та Cambridge English Language Assessment, який відбувався на базі Гуманітарно-Педагогічного факультету Національного Університету Біоресурсів і Природокористування.

 Програма семінару включала в себе два блоки: «Assessing Writing for Cambridge English First»  та  «Teaching Speaking for Cambridge English First».

 Семінар продовжив традицію долучення викладачів іноземних мов ВНЗ в Україні до системи міжнародних англійських іспитів та загальноєвропейських стандартів знання іноземної мови на різних рівнях відповідно до  Загальноєвропейських Рекомендацій з мовної освіти щодо оцінювання студентів.

Наукова та методична цінність заходу полягала у визначенні траєкторії формування професійної стратегії викладачів не лише щодо оптимізації процесу підготовки студентів до успішного формування компетенцій у всіх мовленнєвих видах діяльності, але й орієнтири та рекомендації щодо їх оцінювання та допомогу студентам у визначенні власної стратегії навчання, об’єктивному самоаналізі та самооціннюванні.

21.04.16 Cambridge 2 copy21_4_16_Cambridge_1

Факультет у соціальних мережах