Виробнича (асистентська) практика зі спеціалізації «Педагогіка вищої школи» для студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта, другого (магістерського) освітнього рівня.

 09 21.09.2020р. – 18.10.2020р.

   Терміни проходження практики: 21.09.2020р. – 18.10.2020р.

Мета практики – набуття магістрантами досвіду викладацької діяльності у закладах вищої освіти та потреби в її якісному здійсненні, подальше формування загальних та фахових компетентностей майбутнього викладача, що забезпечують ефективне виконання магістрантом виробничих завдань. 

У процесі проходження  практики студенти спостерігали та аналізувати педагогічний процес у закладах вищої освіти, вивчали кращий досвід викладання та проведення виховної роботи зі студентами академічних груп

В умовах дистанційного навчанням магістранти оволодівали сучасними ІКТ, проводили навчальні заняття, просвітницько-виховні заходи зі студентами, як аудиторно, так і online.

Удосконалювали навички та вміння проведення науково-дослідної роботи з актуальних проблем у сфері вищої освіти; здійснювали самооцінку власної педагогічної діяльності, аналіз й оцінку діяльності колег-практикантів

Асистентська практика сприяла розвитку креативного мислення, творчих умінь та професійно-значущих якостей майбутнього викладача.

11 09

Факультет у соціальних мережах