Науково-практична конференція на базі Музею іграшки.

IMG 0751  18 квітня 2019 року

18 квітня 2019 р., в рамках участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Дитяча гра та іграшка у просторі культури», яка проводилась Інститутом проблем виховання НАПН України, представники професорсько-викладацького колективу кафедри дошкільної освіти Педагогічного інституту ( Волинець К.І., к.п.н., професор, Козак Л.В., д.п.н., професор, Коваленко О.В., к.п.н., доцент) та група магістрантів 5 курсу відвідали Державний музей іграшки.

Незабутньою для присутніх стала екскурсія, проведеною головним зберігачем фондів музею Пржегодською Т.О. Під час екскурсії присутні переконались у тому, як історія нашої держави знайшла відображення у історії іграшкового виробництва, побачили у вітринах іграшки, з якими грались у дитинстві, подумки повертаючись у ті далекі роки.

Доволі пізнавальною і корисною була інформація, отримана на майстер-класі «Методика роботи з тіньовим театром та фланелеграфом», проведеним Макаренко Л.В., к.п.н., доцентом кафедри дошкільної освіти Маріупольського гуманітарного університету.

  

Факультет у соціальних мережах