Екскурсія до Національної бібліотеки України для дітей

06 02 2017 bibliotek02 червня 2017 року

 

 

02 червня 2017 року студенти груп Доб-1-15-4.0д, Доб-2-15-4.0д, Доб-3-15-4.0д під керівництвом доцента кафедри, к.пед.н.,Половіної Олени Анатоліївни та старшого викладача, к.психол.н Товкач Ірини Євгеніївни провели семінарські заняття з дисципліни «Основи природознавства з методикою» у Національній бібліотеці України для дітей http://www.chl.kiev.ua (вул. Януша Корчака, 60).

Для студентів була організована цікава екскурсія відділами бібліотеки: відділ проектно-грантової діяльності та зв'язків із громадськістю, відділ обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку, відділ рідкісних та цінних видань. Студенти ознайомилися з новинками дитячої літератури природознавчого змісту, моделювали нестандартні форми роботи з формування у дітей дошкільного віку природничо-екологічної компетенції, орієнтуючись на фонди бібліотеки. Особливе зацікавлення викликав відділ мистецтв, у якому можна прослухати компакт-диски, аудіокасети, грамзаписи композиторів-класиків та сучасних виконавців, які забезпечують використання ілюстративних методів ознайомлення з природою.

Серед визначених студентами форм роботи з дітьми дошкільного віку на базі Національної бібліотеки України для дітей найбільш методично доцільними є  квести, вікторини, музичні години, літературно-музичні свята, відео-години, літературні мандрівки тощо.

Факультет у соціальних мережах