Відкрите семінарсько-практичне заняття Волинець Юлії Олександрівни

Vidkrute Volinec J 04 10 0110 травня 2017 року

 

 

10 травня 2017 року старшим викладачем кафедри дошкільної освіти Волинець Юлією Олександрівною було проведено відкрите семінарсько-практичне заняття з теми: «Формування дослідницьких умінь у майбутніх вихователів ДНЗ» для студентів ІV курсу.
На семінарсько-практичному занятті студенти закріпили та систематизували знання про сутність і зміст основних понять проблеми формування дослідницьких умінь у майбутніх вихователів ДНЗ, визначили значення дослідницької діяльності у формуванні життєво значущих рис характеру. Продемонстрували вміння використовувати набуті знання на практиці, творчо та креативно підходили до вирішення завдань; активно діяли під час роботи в творчих групах.
Семінарсько-практичне заняття проведено на достатньому науково-методичному рівні, відповідає структурі та вимогам до такого виду занять у ВНЗ. Викладач ефективно здійснює суб’єкт-суб’єктну педагогічну взаємодію, володіє теоретичними та практичними знання, вміннями та навичками із навчальної дисципліни, комунікативними вміннями, сучасними інформаційними технологіями навчання.

Факультет у соціальних мережах