Науково-теоретичний семінар

Maine photo copy31 березня 2017 року

 

 

31 березня 2017 року Товкач Ірина Євгеніївна та Козлітін Денис Олександрович брали участь у науково-теоретичному семінарі: «Ознайомлення та впровадження в навчально-виховний процес Освітньої програми для дітей від 2 до 7 років «Дитина»», що проходив у місті Сарни Рівненської області.

Учасниками семінару були: міський голова Усик С.Б.; завідувачка методичним кабінетом Андрощук Л.О. та методист Корень В.А. районного  відділу освіти, молоді та спорту Сарненської райдержадміністрації; Шашук В.А.директор КП ТРК "Полісся 106,6 FM", завідувачі, вихователі-методисти, ведучі фахівці дошкільних навчальних закладів району; студенти та викладачі педагогічного коледжу.

Товкач І.Є., ст.викл. кафедри дошкільної освіти, виступила з доповіддю «Реалізація змісту і завдань розділу «Мовлення дитини» Освітньої програми для дітей від 2 до 7 років «Дитина», методичного супроводу до неї та провела майстер-клас.

Козлітін Д.О., асистент кафедри дошкільної освіти, виступив з доповіддю: «Медіа-середовище сучасного дошкільника: за і проти». 

Факультет у соціальних мережах