Про підсумки студентської науково-практичної конференції «Формування екологічної свідомості: від думки до дії…»

Stydenska Konferencia 15 11 16 1a15 листопада 2016 року

Завантажити сторінку у pdf форматі

15 листопада 2016 року відбулась студентська науково-практична конференція «Формування екологічної свідомості: від думки до дії…» за участю студентів ІІІ-IV курсів напряму підготовки «Дошкільна освіта» Педагогічного інституту та студентів Університетського коледжу.

З вітальним словом до учасників конференції звернувся Юрченко В.І., директор Педагогічного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка, кандидат психологічних наук, доцент, професор кафедри педагогіки та психології. Завідувач кафедри дошкільної освіти, професор, доктор педагогічних наук Бєлєнька Г.В. акцентувала увагу учасників конференції на проблемах впливу екології великого міста на фізичний та психічний розвиток дитини.

Виступи студентів висвітлювали важливі екологічні проблеми сьогодення, тенденції та перспективи розвитку екологічної освіти та виховання, шляхи співробітництва з різними екологічними організаціями, досвід упровадження і практичного використання новітніх освітніх технологій засвоєння екологічних знань, сучасні погляди, ідеї та гіпотези на екологію майбутнього нашої планети Земля.

Учасники семінару працювали в режимі освітнього дискурсу, на якому відбувався конструктивний діалог, що дозволив кожному окреслити перспективи впливу на розвиток екологічної освіти в Україні.

Переглянути презентації представлених на конференції

 

Факультет у соціальних мережах