Методичні семінари для вихователів міста

09 16 2016Вересень 2016 року

 Колектив кафедри дошкільної освіти розпочав проведення методичних семінарів для вихователів міста за програмою «Дитина» (2016 р.) та методичними рекомендаціями до неї.

Так, впродовж вересня 2016 року в дошкільних закладах Дніпровського району відбулася серія зустрічей викладачів кафедри – розробників Програми з вихователями різних вікових груп, інструкторами з фізичного виховання та музичними керівниками.

Науковці презентували оновлену освітню програму «Дитина», зорієнтували практиків на особливості нової редакції програми, методичних аспектів виконання змісту розділів програми. На засіданнях обговорювалися питання оптимального поєднання різних форм навчання та способів організації дошкільників для задоволення пізнавальної потреби, розвитку базових особистісних якостей кожної дитини. Проведені засідання спрямували педагогів на використання у практиці інтегрованого підходу, сучасних ефективних технологій, методів, прийомів для організації життєдіяльності дошкільників у різних вікових групах відповідно до програми.

Переглянути цю інформацію на офіційному сайті Управління освіти Дніпровського району...

Факультет у соціальних мережах