Гостьова зустріч з видатним педагогом дошкільної освіти, науковцем, доктором педагогічних наук, професором Любов’ю Вікторівною Артемовою

11.06.201506 листопада 2015 року

В першу суботу листопада кафедра дошкільної освіти разом із студентами першого і п’ятого курсів, а також із запрошеними студентами педагогічного коледжу спланувала відзначення 80-річного ювілею знаного в Україні та за її межами педагога, науковця, доктора педагогічних наук, професора Любові Вікторівни Артемової. На свято з’їхалися і зійшлися її учні з різних куточків України. Щирою і теплою була зустріч, хоч київські автодорожні пробки і намагалися зіпсувати свято.

Всім нам було тепло і зворушливо бачити, як сяяли очі у нашого старенького вчителя, коли вітали із нагородженням почесними знаками і грамотами, читали ювілейні тексти, співали пісні і висловлювали свою вдячність за добро, яке Любов Вікторівна сіяла все життя. Невідомо, для кого це свято було важливішим – для славного ювіляра чи всіх нас, хто купався і тішився в морі любові і спогадів. Ми такі раді, що змогли зібратися разом, зігріти і зігрітися. Довгі літа, дорогий учителю!

11.06.2015 2 11.06.2015 1

Факультет у соціальних мережах