Навчаємося разом

10.23.201521 жовтня 2015 року

 

 

21 жовтня 2015 року відбулася зустріч у межах постійнодіючого семінару з актуальних проблем дошкільної освіти, який у програмі організаційно-методичної роботи проводить кафедра дошкільної освіти. Тема заняття «Учіння без научіння: грамота». Модераторами семінару були викладачі кафедри Н.Гавриш та І.Товкач.

Разом із керівниками методичного об’єднання, які були запрошені, у семінарі взяли участь викладачі кафедри та найактивніші студенти третього курсу спеціальності «Дошкільна освіта». Учасники семінару не лише намагалися розібратися з концепцією вітагенного навчання, девізом якого є «учіння без научіння», а й опановували цікаві засоби і способи навчання дітей грамоти.

Навчатися разом сподобалося і студентам, і вихователям, які охоче разом грали, міркували, сперечалися, доходячи істини. Вихователі відзначили, що змінили свою думку про студентів, коли побачили, які вони креативні, завзяті, енергійні. А студентам приємно і корисно було спостерігати професіоналів своєї справи в дії. Результатом залишилися задоволені всі.

Факультет у соціальних мережах