Презентація результатів міжнародних освітніх програм мобільності студентів для студентів перших-четвертих курсів та учасників наукового товариства Педагогічного інституту

holovne12 жовтня 2016 року

 

 

12 жовтня 2016 року відбулася презентація результатів міжнародних освітніх програм мобільності студентів для студентів перших-четвертих курсів та учасників наукового товариства Педагогічного інституту.

Модераторами заходу були: доктор педагогічних наук, професор  Бєлєнька Ганна Володимирівна, кандидат педагогічних наук, доцент Мельник Наталія Іванівна. Ними було представлено інформацію щодо можливостей, які надає Університет Грінченка для студентів та порядок подачі заявок на участь у програмах.

На презентації також були присутні та представили свій особистий досвід студенти, які були учасниками програм мобільності: Брітвіна Олександра та Литвиненко Світлана. Олександра та Світлана поділились особливостями організації освітнього процесу в академії, які полягають у меншому навчальному навантаженні і більш дослідно-орієнтованим і практичним навантаженням, більше часу відведено на практичну підготовку в ДНЗ та в центрах практичної підготовки. Програма посприяла не тільки професійному обміну досвідом, а й культурному збагаченню і можливості подорожувати.

Факультет у соціальних мережах