Пошуково-дослідницька діяльність

 

Poshukovo doslid 06 14 17 HOLOVNA14 червня 2017 року

 

 

Більше фотографій

14 червня 2017 року відбулось відкрите засідання наукового гуртка «Пошуково-дослідницька діяльність» з магістрами VІ року навчання спеціальності «Дошкільна освіта». Модераторами заходу були Бєлєнька Ганна Володимирівна, завідувач кафедри дошкільної освіти, д.п.н., професор; Мельник Наталія Іванівна, к.п.н, доцент кафедри дошкільної освіти; Волинець Юлія Олександрівна, к.п.н., старший викладач кафедри дошкільної освіти.
Студенти презентували результати проведених ними наукових (магістерських) досліджень. Поділилися практичним досвідом виготовлення іграшок як засобу самовираження дитини; долучили учасників до 3d технік малювання, цікавих тренінгових вправ на основі фотографування, як одного з видів мистецтва; показали продемонстрували можливості доповненої реальності у театралізованій діяльності; провели оздоровчі вправи на дихання за адаптованою авторською методикою Олександри Стрельнікової. Цікаві експерименти та досліди з неньютонівською рідиною, поверхневим натягом води, речовинами різної густини; інформація про гендерні особливості малювання як виду образотворчої діяльності дітей дошкільного віку не залишили нікого байдужими.
Нашим студентам-магістрантам бажаємо подальших успіхів на захисті кваліфікаційних робіт та позитивних досягнень в житті! Пам’ятайте, що ми маємо змінювати світ на краще і ніколи не здаватися!

Факультет у соціальних мережах