Оголошення                 

 

Адреса Факультету

02154, Україна, м.Київ, бул. І. Шамо, 18/2

(044) 295-59-35

fpo@kubg.edu.ua

«Лепбук професійного успіху 2»

IMG 20181117 125209 5CS  17 листопада 2018 року

 

English version

 

17 листопада 2018 року в Педагогічному інституті відбулося третє тренінгове заняття для вихователів і батьків «Лепбук професійного успіху 2», що було спрямоване на пошук відповідей щодо актуальних питань виховання й розвитку дітей дошкільного віку:  як спілкування з малюком зробити найпродуктивнішою сферою розвитку; причини поганої поведінки дитини та їх взаємозв'язок з потребами (за А.Маслоу); заохочення та покарання (чи повчання); правила ефективної комунікації з дітьми; практичні методики щодо емоційного виховання; досвід європейських колег з питань взаємодії з підростаючим поколінням  та багато іншого.

У рамках тренінгового заняття проведено різноманітні інтерактивні вправи: "Долоньки дитячих правил", "Хмаринка повідомлень", "За що мене сварять?", "Дзвоник емоцій", "Повітряна кулька емоційного штилю"... Захоплення в учасників заходу викликав відеоматеріал "Кумедії покарань", "Рідний кат. Досвід Швеції." та ін.

Професійне портфоліо педагогів та вихователів, які брали участь у тренінгу, поповнилось Е-презентацією з теми й практико-орієнтованими дидактичними матеріалами для ефективної взаємодії з дітьми.

Модератори тренінгу: О. В. Коваленко, доцент кафедри дошкільної освіти, С. Г. Кондратюк, старший викладач кафедри дошкільної освітиК. А. Бровко асистент кафедри дошкільної освіти.

 

 

Факультет у соціальних мережах