Проєкт гарантів «Я МАЮ ДОСВІД».  Фокус на процесі проходження виробничої практики. 20 квітня 2026 р.

проєкт 20 квітня 2026 року

20 квітня 2026 року для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти ОПП 1.А3.00.01 та 2.А3.00.01 Початкова освіта Факультету педагогічної освіти Київського столичного університету імені Бориса Грінченка у межах Проєкту гарантів «Я МАЮ ДОСВІД» було організовано методично-консультативний супровід процесу проходження виробничої практики.

Методично-консультативний супровід провели:

- гарант ОПП 1.А3.00.01 Початкова освіта першого (бакалаврського) рівня вищої освіти – Бондаренко Геннадій Леонідович, завідувач кафедри початкової освіти, кандидат педагогічних наук, доцент;

- гарант ОПП 2.А3.00.01 Початкова освіта другого (магістерського) рівня вищої освіти – Мієр Тетяна Іванівна, професор кафедри початкової освіти, доктор педагогічних наук, професор.

На захід було запрошено випускників та стейкхолдерів кафедри початкової освіти Факультету педагогічної освіти Київського столичного університету імені Бориса Грінченка:

- Довгопол Юліану Ігорівну, сертифікованого вчителя початкових класів та англійської мови, лауреата І етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2026», амбасадора міжнародної українсько-польської фундації IIASC, освітнього блогера, учителя початкових класів та англійської мови Козинського ліцею Козинської селищної ради;

- Савюк Юлію Федорівну, учителя початкових класів Ліцею №216 Оболонського району м. Києва;

- Вернигору Олену Сергіївну, вчителя початкових класів
Бородянського академічного ліцею Бородянської селищної ради;

- Патинок Анну Юріївну, вчителя початкових класів Гімназії №195 Дніпровського району м. Києва;

- Ярмоленко Катерину Валентинівну, вчителя початкових класів  Печерського ліцею № 75 Печерського району м. Києва. 

Мета проєкту гарантів: методично-консультативний супровід проходження виробничої практики студентами-бакалаврами та студентами-магістрантами, обмін практичним досвідом підготовки студентів до проведення уроків та до тематичної взаємодії з батьками учнів через призму вияву студентами здатності до лідерства, служіння людині, громаді. 

Практичний досвід підготовки до проведення уроків  презентувала студентка Катерина Сергіївна Некрашевич, а методично-консультативний супровід цього процесу розкрила професор кафедри початкової освіти Людмила Львівна Нежива. 

Процес підготовки до тематичної взаємодії з батьками учнів 4 класу  представила студентка Марина Володимирівна Незгодінська, а методично-консультативний супровід зазначеного процесу надала професор кафедри початкової освіти Мієр Тетяна Іванівна.

Представлений практичний досвід активно обговорювався студентами-бакалаврами, студентами-магістрами та стейкхолдерами, при цьому вказувалося на затребуваність у такому досвіді, його дієвість та актуальність.

Доброзичлива атмосфера спілкування сприяла результативному здійсненню гарантами проєкту. Студенти висловили слова вдячності за  презентацію безцінного досвіду, змістовність виступів, наукове коментування, поради запрошених стейкхолдерів. 

Проєкт гарантів «Я М...
Проєкт гарантів «Я МАЮ ДОСВІД».   Фокус на процесі проходження виробничої практики. 20 квітня 2026 р.
Проєкт гарантів «Я М...
Проєкт гарантів «Я МАЮ ДОСВІД».   Фокус на процесі проходження виробничої практики. 20 квітня 2026 р.
Проєкт гарантів «Я М...
Проєкт гарантів «Я М...
Проєкт гарантів «Я М...
Проєкт гарантів «Я М...
Проєкт гарантів «Я М...

Факультет у соціальних мережах