Наставницька студія НУШ «Хмари слів як дидактичний засіб в освіті молодших школярів НУШ»

  5 25 09 23 20 вересня 2023 року

  20 вересня 2023 року студенти групи ПОб-1-22-4.0д спеціальності 013 Початкова освіта Факультету педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка взяли участь у засіданні наставницької студії НУШ «Хмари слів як дидактичний засіб в освіті молодших школярів НУШ».

На засіданні учасники ознайомилися з кейсами використання хмар слів у навчальному процесі початкової школи, а також з новими програмами та цифровими додатками створення інтерактивних дидактичних засобів. Здобувачі вищої освіти навчилися розробляти та застосовувати хмари слів у різних галузях навчального процесу НУШ та позакласній діяльності молодших школярів. Студенти під керівництвом модераторів успішно створили низку дидактичних засобів у вигляді хмар слів для уроків літературного читання у 3-4 класах за творами сучасних українських письменників.

Отримані навички на засіданні наставницької студії НУШ дозволять майбутнім вчителям ефективно навчати учнів з використанням хмар слів, формувати інноваційну, інформаційно-цифрову, комунікативну та читацьку компетентності.

Модератори заходу:

Людмила Нежива, доктор педагогічних наук, професор кафедри початкової освіти Факультету педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка;

Світлана Паламар, кандидат педагогічних наук, заступник декана з наукової роботи Факультету педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка.

4 25 09 23

1 25 09 23

3 25 09 23

 

 

6 25 09 23

8 25 09 23

Факультет у соціальних мережах