Зустріч з магістрантами першого року навчання спеціальності «Педагогіка вищої школи»

2 02.10   01 жовтня 2020 року

   1 жовтня 2020 року на кафедрі теорії та історії педагогіки відбулася офіційна зустріч із професорсько-викладацьким складом і адміністрацією Педагогічного інституту зі студентами 5 курсу магістратури спеціальності «Педагогіка вищої школи».

Із вітальним словом до присутніх звернулась завідувач кафедри Хоружа Л.Л., яка презентувала склад кафедри і надала урочисте слово директору Педагогічного інституту Котенко О.В. Звертаючись до студентів, Ольга Володимирівна зауважила на тому, що для успішного оволодіння даною магістерською програмою потрібні системність, сумлінність і самостійність, а також побажала студентам міцного здоров’я та успіхів у навчанні. Потім слово надали магістрантам і кожен мав розповісти про себе, визначаючи власні очікування від навчання в магістратурі. Студенти висловили   бажання оволодіти новими компетенціями, особистісними якостями, які власне і допоможуть їм реалізуватись у професії.

Куратор групи Козир М.В. привітала магістрантів із початком навчання на даній освітній програмі і побажала якнайшвидше інтегруватися в освітній процес Педагогічного інституту. Також із вітальним словом виступили магістранти другого року навчання спеціальності «Педагогіка вищої школи». які поділились власним досвідом і лайф хаками навчання в магістратурі: виробляти навички тайм менеджменту, дотримуватись принципу взаємоповаги у взаємодії з викладачами та один з одним, ставити і досягати високі цілі в навчанні та особистісному зростанні.

Професор кафедри теорії та історії педагогіки Желанова В.В. ознайомила магістрантів зі специфікою освітньої програми «Педагогіка вищої школи», розкривши сутність її структури й особливості її певних етапів.

Зустріч відбулася в атмосфері ділового спілкування, щиро й невимушено, з урахуванням карантинних обмежень.

 

1 02 10    3 02 10   

  4 02 10      5 02 10 

 

  6 02 10    7 02 10

Факультет у соціальних мережах