Майстер-класи «Перша практика: тривоги і очікування»

IMG-bc12a98e7fe705b82bd1605a1c024b2e-V 24 та 27 лютого 2020 року

24 та 27 лютого 2020 року викладачі кафедри педагогіки та психології Педагогічного інституту провели майстер-класи «Перша практика: тривоги і очікування» зі студентами першого курсу спеціальності 012 Дошкільна освіта в Центрі самопізнання і саморозвитку.

Напередодні навчальної (психолого-педагогічної) практики першокурсники отримали відповіді на запитання, що найбільше їх хвилює – як налагодити спілкування з педагогами, батьками та дітьми в освітньому середовищі ЗДО? Студенти вправлялися у самопрезентації; розробляли ефективні способи налагодження комунікації; навчалися створювати особисті електронні портфоліо, які наповнюватимуть впродовж всього навчання в Університеті та багато іншого.

Бажаємо нашим першокурсникам лише позитивних вражень від навчальної (психолого-педагогічної) практики в ЗДО!

Модератори заходу: викладачі кафедри педагогіки та психології – Антипін Є.Б., канд.педагог.наук, ст. викладач кафедри; Венгловська О.А., канд.педагог.наук, доцент кафедри; Дем’яненко В.І., викладач кафедри; Куземко Л.В., канд.педагог.наук, доцент кафедри; Новик І.М., канд.педагог.наук, ст. викладач кафедри.

 

Факультет у соціальних мережах