Практична підготовка майбутніх вихователів ДНЗ

05 17 2017 prak17 травня 2017 року

У студентів ІІ курсу напряму підготовки «Дошкільна освіта» денної форми навчання триває навчальна (психолого-педагогічна) практика в групах дітей дошкільного віку. Керівництво практикою від кафедри педагогіки та психології здійснюють: Є. Б. Антипін, О. А. Венгловська, В. І. Дем’яненко, А. В. Карнаухова, О.Д. Мойсак, І. М. Новик, А. Д. Січкар.
Під час проходження практики студенти-практиканти досліджують особливості розвитку пізнавальних психічних процесів у дітей дошкільного віку; аналізують керівництво вихователем сюжетно-рольовою грою дошкільників; вивчають зміст і структуру розвивального середовища груп дошкільного віку та з’ясовують його відповідність віковим, психічним і гігієнічним вимогам; організовують процеси життєдіяльності дітей у парі з вихователем; самостійно проводять ігрову і трудову діяльність дітей.
Навчальна (психолого-педагогічна) практика дає змогу поглибити й закріпити теоретичні знання з педагогічних та психологічних дисциплін, а також удосконалити діагностичні вміння та навички проведення індивідуальних психологічних досліджень, узагальнювати одержані результати.

Факультет у соціальних мережах