Онлайн-вітальня «Борис Грінченко: діалог із сучасністю»

1 2020  9 грудня 2020 року

  9 грудня 2020 року з нагоди відзначення Дня Університету за ініціативи співробітників кафедри педагогіки та психології Педагогічного інституту проведено онлайн-вітальню «Борис Грінченко: діалог із сучасністю», за участі студентів 1, 3 та 4 курсів спеціальності «Дошкільна освіта». Учасники історико-педагогічних студій презентували результати власних наукових пошуків педагогічної спадщини Бориса Грінченка.

 У межах заходу відбувся віртуальний діалог поколінь щодо місії педагога в поступі Нової української школи та дошкільної освіти на ґрунті моральних цінностей і впровадження в освітній процес ідей народності у контексті сучасних суспільних викликів.

Студенти з великим захопленням долучилися до інтерактивних ігор –«Вивчаємо твори Бориса Грінченка», «Гортаючи сторінки словників Бориса Грінченка» та вікторини: «Життя і діяльність Бориса Грінченка».

Модератори проекту: Ганна Іванюк, завідувач кафедри педагогіки та психології, доктор педагогічних наук, професор; Олена Венгловська, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та педагогіки, Алла Січкар, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та педагогіки, Валентина Дем’яненко, викладач кафедри педагогіки та психології.

Факультет у соціальних мережах