Наукова фієста майбутніх педагогів

  фієста 5 21 травня 2021 року

  

  21 травня 2021 року до Фестивалю науки в Університеті відбувся захід «Наукова фієста майбутніх педагогів», організований професорсько-викладацьким складом кафедри педагогіки та психології Педагогічного інституту.

Активними учасниками заходу були студенти першого та четвертого курсів спеціальностей  013 «Початкова освіта» та 012 «Дошкільна освіта» першого (бакалаврського) освітнього рівня.

У перебігу заходу, студенти четвертого курсу презентували результати наукових розвідок у руслі реалізації магістральних проблем становлення Нової української школи. Кожен доповідач демонстрував власну професійну готовність до здійснення науково-пошукової діяльності з метою оновлення форм, методів і засобів всебічного розвитку здобувачів освіти. Презентовані авторські інформаційні ресурси отримали значний емоційний відгук і зацікавлення від учасників наукової фієсти.

Захід пройшов у професійній і дружній атмосфері, а взаємодія між студентами випускових груп та першокурсниками, виявилася надзвичайно корисною.

Дякуємо всім учасникам і їхнім науковим керівникам за активність, бажаємо подальших успіхів!

 

Модератори заходу: Іванюк Ганна Іванівна, доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри педагогіки та психології Педагогічного інституту; Музика Олена Оксентівна, кандидат психологічних наук, доцент, доцент  кафедри педагогіки та психології Педагогічного інституту 

  Фієста...

фієста page 0001

фієста 2

фієста 12

фієста 1

 

фієста 3

 

 

фієста 4

 

Факультет у соціальних мережах