Публічна презентація дисертації та наукових публікацій Мозгової Я.П.

4 13052026 13 травня 2026 року

13 травня 2026 року на кафедрі освітології та психолого-педагогічних наук Факультету педагогічної освіти відбулося чергове засідання кафедри під головуванням завідувача кафедри ‒ Людмили Леонідівни Хоружої, доктора педагогічних наук, професора.

У межах реалізації наукового напряму діяльності кафедри відбулася публічна презентація дисертаційного дослідження та наукових публікацій Мозгової Ярослави Павлівни на тему: «Організаційно-педагогічні засади мінімізації та подолання освітніх втрат та освітніх розривів у загальній середній освіті України в умовах війни та відбудови». Дослідження подано на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки. Науковий керівник дослідження ‒ Олена Ігорівна Локшина, доктор педагогічних наук, професор, академік НАПН України.

До фахового обговорення результатів дисертаційної роботи долучилися експерти: Марія Василівна Братко, доктор педагогічних наук, професор; Світлана Сергіївна Паламар, кандидат педагогічних наук, старший науковий співробітник; Людмила Леонідівна Хоружа, доктор педагогічних наук, професор.

Під час наукової дискусії було акцентовано увагу на актуальних питаннях подолання освітніх втрат, забезпечення якості загальної середньої освіти в умовах воєнних викликів та повоєнної відбудови України, а також обговорено практичні механізми підтримки освітньої системи.

Колектив кафедри щиро вітає Ярославу Павлівну з важливим етапом наукового становлення та бажає успішного захисту дисертації, подальших професійних здобутків і реалізації наукового потенціалу.

Публічна презентація...
Публічна презентація...
Публічна презентація...
Публічна презентація...
Публічна презентація...
Публічна презентація...

Факультет у соціальних мережах