ТРЕНІНГ ОСОБИСТІСНО-ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ для студентів 1 курсу спеціальності «Початкова освіта»

 15 12 2023 1 15 грудня 2023 року

 15 грудня 2023 року у Центрі самопізнання і саморозвитку для студентів першого курсу спеціальності 013 «Початкова освіта» проведено Тренінг особистісно-професійного розвитку.

Мета тренінгу – засвоєння майбутніми педагогами сутності поняття «особистісно-професійний розвиток», його значення у професійному зростанні; набуття умінь, що спрямовані на самопізнання, вивчення особистісних якостей, що є значущими для професії вчителя, добір необхідних ресурсів для планування власної траєкторії особистісного і професійного зростання. 

У перебігу тренінгу за допомогою вправ: «Портрет ідеального вчителя початкових класів», «Професійний герб вчителя», «Моє професійне кредо», «Долоньки» – студенти пізнавали себе у професії, досліджували рівень сформованих загальних та професійних компетентностей, визначали власну професійну мрію, аналізували свої перші кроки, які зроблені на шляху до її реалізації, визначали перші перемоги.

Під час рефлексії майбутні вчителі початкових класів зазначили про те, що отримані навички є важливими у розробленні індивідуального плану особистісного і професійного розвитку та визначенні показників власного успіху.

Дякуємо учасникам за єдність та активність!

Модератори тренінгу – викладачі кафедри освітології та психолого-педагогічних наук:

Ганна ІВАНЮК, доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри

Олена ВЕНГЛОВСЬКА, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри

Валентина ДЕМ’ЯНЕНКО, викладач кафедри

15 12 2023 5

 

15 12 2023 4

 15 12 2023 2

15 12 2023 3

  

Факультет у соціальних мережах