Реалізація міжнародного проєкту з Університетом прикладних наук (HAMK), Фінляндія

 387859059 286330970890337 1496557414951630494 n 09 жовтня 2023 року
 
 
  На сучасному етапі розвитку освіти вагоме місце посідають дослідження інноваційних практик, їхнє впровадження в освітній процес ЗВО, доцільність використання й ризики застосування. Варто зауважити, що сьогочасна освіта в Україні базується на структурі європейського освітнього простору, а отже перебуває на шляху опанування європейських стандартів.
09 жовтня 2023 року стартував міжнародний проєкт "Developing Career Guidance Counselling for Ukraine" за підтримки TFK Ukraine Programme 2023 спільно з Університетом прикладних наук Хяме (HAMK). Делегація Київського університету імені Бориса Грінченка прибула до Фінляндської Республіки в широкому складі з метою розроблення освітньо-професійної програми кар'єрного консультанта в Україні для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Університет Грінченка перед широкою аудиторією науковців фінського ЗВО представляли: Наталія Віннікова, голова Вченої ради Університету, яка ознайомила усіх присутніх з основними видами діяльності нашого ЗВО; Лілія Гриневич, перший проректор, яка висвітлила освітні втрати України через війну та подякувала фінському народу за їх підтримку нашій державі; Володимир Огризко, проректор з міжнародної діяльності, який розповів про історичне підгрунтя війни та представив видання "Заборонити рашизм".
У складі делегації Факультет педагогічної освіти представляють Ольга Котенко - декан факультету, к.п.н., доцентка; Наталія Кошарна - завідувачка кафедри іноземних мов і методик їх навчання, к.п.н., доцентка; Лада Петрик - заступниця декана Факультету педагогічної освіти з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи, к.п.н.; представниками від кафедри освітології та психолого-педагогічних наук Факультету педагогічної освіти є Людмила Хоружа - завідувачка кафедри, д.п.н, професорка, а також Марія Братко - д.п.н., професорка.
Навчальний візит задля реалізації міжнародного проєкту триватиме до 14 жовтня 2023 року. Згодом заплановане впровадження даної програми на базі Університету Грінченка.
Лише разом задля спільної мети!

Факультет у соціальних мережах