ЗУСТРІЧ З МАГІСТРАНТАМИ-ПЕРШОКУРСНИКАМИ

012 ДО Зустріч з магістрантами 10.2022 слайд 3    07 жовтня 2022 року

 

    07 жовтня 2022 року відбулися зустрічі здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 012 Дошкільна освіта (денна і заочна форми навчання) із заступником декана Факультету педагогічної освіти з науково-методичної та навчальної роботи Лесею Куземко, завідувачем кафедри дошкільної освіти Оленою Половіною, гарантом освітньо-професійної програми 012.00.01 Дошкільна освіта Людмилою Козак, професорсько-викладацьким складом кафедри дошкільної освіти.

Під час зустрічі обговорювалися питання організації освітнього процесу, особливостей навчання в магістратурі, а також питання цивільного захисту, пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуаціях.

Гарант програми ознайомила магістрантів з профілем освітньо-професійної програми зі спеціальності. Зокрема були озвучені питання щодо мети та орієнтирів освітньої програми, придатності випускників до працевлаштування та можливостей подальшого навчання, програмних компетентностей та результатів навчання, особливостей викладання, можливостей академічної мобільності. Також було розглянуто обов'язкові компоненти програми та процедуру вибору дисциплін вибіркового блоку.

Магістранти мали можливість ближче познайомитись з викладачами кафедри та наставником академічної групи. Завідувач кафедри, викладачі, гарант освітньої програми побажали магістрантам успіхів у навчанні, вагомих здобутків у науково-дослідницькій діяльності та професійного зростання.

012 ДО Зустріч з магістрами 10.10.2022 слайд 1

012 ДО Зустріч з магістрами 10.2022 слайд 2

Факультет у соціальних мережах