"ВОЛОНТЕРСТВО НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ". ІРПІНЬ.2022

012 ДО Волонтерство Ірпінь 04.06.2022 Слайд 2 04 червня 2022 р

На запрошення Ірпінської міської ради та волонтерського руху Києва, представники кафедри дошкільної освіти (О.А.Половіна, Ю.Ю.Савченко, І.В.Кондратець, Т.Ю.Шинкар) взяли активну участь у святі до Дня захисту дітей, що відбувся в м. Ірпені 4 червня 2022 р. – у день вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії рф.

Було проведено майстер-класи для дітей з артпрактики «Малювання кульками» (технологія образотворення – авторка Олена Половіна); техніки «Копійки з фольги», «Складемо казку», «Музичні діалоги» та «Дивовижний оркестр».

Варто зазначити психолого-педагогічне спрямування майстер-класів:

- батьки отримали поради й рекомендації стосовно мистецького аспекту в площині розвитку їхніх дітей («спробуйте малювати так!», «даруйте свободу дітям в експериментуванні фарбами!», «для малювання необов’язково мати пензлик, творчість дитини розвивається, коли долаються стереотипи»;

- дітям запропоновано рефлексійну вправу «Що купиш за зроблену копійку собі, татові/мамі, усім дітям, що знаходяться на святі в парку?»

Дякуємо всім, хто причетний до ініціації поїздки та створенні організаційних умов для транспортного й контентного розв’язання!

 

 012 ДО Волонтерство Ірпінь 04.06.2022 Слайд 1

012 ДО Волонтерство Ірпінь 04.06.2022 Слайд 4

Факультет у соціальних мережах