ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ У ЛЮТОМУ 2023

28.02 6 лютий 2023 року

    Впродовж лютого 2023 року викладачі кафедри дошкільної освіти підвищували педагогічну майстерність на тренінгах з підвищення кваліфікації, організованих НМЦ стандартизації якості освіти, ННЦ розвитку персоналу та лідерства, НДЛ цифровізації освіти Київського університету імені Бориса Грінченка.

Під час зустрічей педагоги ознайомились з цікавими практиками оцінювання, підвищення рівня мотивації і зацікавлення здобувачів вищої освіти, розширили знання про цифрові інструменти забезпечення якісного конкурентоздатного освітнього процесу, поглибили уявлення щодо різних аспектів філософії лідерства.

Тренерами було продемонстровані новинки у сфері інформаційних технологій для вищої освіти, усі охочі мали можливість повправлятися у створення візуальних ефектів, компонентів доповненої реальності, корисного контенту для ЕНК. Під час очних та дистанційних зустрічей обговорювалися важливі питання навчальної та виробничої практик, організації диференційованого навчання, якісної підготовки освітніх програм, робочих програм навчальних дисциплін, забезпечення високого рівня продуктивності освітнього процесу. На зустрічах панувала атмосфера злагодженої співпраці і професіоналізму, дякуємо усім тренерам!

28.02 7

28.02 5

 

ДО Тренінг 28.02 1

ДО Тренінг 28.02 2

ДО Тренінг 28.02 4

28.02 3

Факультет у соціальних мережах