Мистецький онлайн захід «І знову про любов, яка буває раз в ніколи…»

осн   14 лютого 2024 року

  14 лютого 2024 року викладачі кафедри початкової освіти разом зі студентами Факультету педагогічної освіти провели онлайн-зустріч «Студії мистецької та поетичної творчості» та тему «І знову про любов, яка буває раз в ніколи … ».  Захід став незвичайним святом, яке об'єднало учасників, щоб висловити свою любов і поділитися цим почуттям, яке наповнює життя. Студенти спеціальностей «Початкова освіта» та «Дошкільна освіта»  висловлювали свої міркування на тему кохання: ділилися цитатами відомих людей про кохання, декламували вірші про красу і велич любові, а також розповідали власні історії кохання.

На онлайн-зустрічі була організована цифрова майстерня. Студенти та викладачі створювали цифрові валентинки, використовуючи ресурси Wordart та Leonardo AI. Кожна створена вітальна листівка стала унікальною творчою спробою висловити почуття любові та поділитися ним з іншими.

Модератори заходу: Олександра Шкуренко,  кандидат  педагогічних наук, старший викладач кафедри початкової освіти; Наталія Семеній,  кандидат  педагогічних наук, старший викладач кафедри початкової освіти; Роксолана Шпіца,  кандидат  педагогічних наук, старший викладач кафедри початкової освіти

колаж

Факультет у соціальних мережах