День Педагогічного інституту

Головна  02 жовтня 2019 року

 

Кращий шлях передбачити майбутнє – це створити його

Пітер Друкер

Саме сьогодні, 2 жовтня 2019 року, відзначаючи День Педагогічного інституту, студенти, викладачі та гості творчо моделювали майбутнє вітчизняної освіти на найближчі 5 років.

Приємні сюрпризи інтригували з самого ранку – несподівано отримати в подарунок маленьку білу троянду, взяти участь у студентському флешмобі «Ми – це майбутнє», долучитися до англомовного квесту «Step forward», зазирнути в капсулу часу «F-message» – та неабияк активізували учасників!

Фотосесії, селфі, жвавий обмін враженнями, поява фото подій на стенді #ПІ створювали особливу атмосферу піднесення і натхненного дійства!

А далі почався спільний процес творення яскравого, цікавого, насиченого відкриттями, освітнього простору. Свої спроможності можна було випробувати в ході футуристичного коучингу «Мистецтво теплих дотиків», кайдзен тренінгу «Its me: 2.0.», під час педагогічної фасилітації «Цінності та тренди освіти майбутнього», і в освітній кав’ярні «Рецепти ігрометодик майбутнього». Подискутувати, помріяти, повчитися всі змогли під час відкритої лекції-дискусії «Нейронаука для педагогів: знати не можна ігнорувати».

Фіналом свята стала трояндова церемонія, де несподіванки не закінчувалися! Студенти номінували найкращих педагогів Інституту спеціальними відзнаками в 11 номінаціях, а всім викладачам вручили прекрасні білі троянди! Вперше викладачі пройшли по червоній доріжці під оплески студентів! З вітальним словом до грінченківців звернулася проректор з науково-методичної, соціально-гуманітарної роботи та лідерства О.Є. Бондарєва. Студентський та викладацький колектив привітала директор Інституту О.В. Котенко. Особливо зворушливо прозвучали щирі слова вдячності Ольги Володимирівни найпершому своєму вчителеві й пораднику – матусі, яка була присутня на святі. Символом свята стала біла троянда, яку студенти «підживили» спеціальними «вітамінами»! «Квітка майбутнього» буде зростати в Педагогічному інституті !

Завершилася церемонія урочистим внесенням солодкого сюрприза – величезного торта з білою трояндою.

Дякуємо усім, хто завітав на наше свято, мріяв, діяв, живе і буде жити в педагогічній професії!  

Факультет у соціальних мережах