Урочисте вручення дипломів випускникам денної форми навчання ОКР «Бакалавр» та «Спеціаліст» спеціальностей «Дошкільна освіта» та «Початкова освіта»

06 29 2017 vipusk 129 червня 2017 року

 

 

29 червня 2017 року у Педагогічному інституті відбулося урочисте вручення дипломів випускникам денної форми навчання ОКР «Бакалавр» та «Спеціаліст» спеціальностей «Дошкільна освіта» та «Початкова освіта».
З успішним закінченням навчання, від щирого серця, випускників привітали проректор з науково-методичної та навчальної роботи кандидат педагогічних наук, доцент Жильцов Олексій Борисович та директор Педагогічного інституту, кандидат педагогічних наук, доцент Котенко Ольга Володимирівна.
Зі словами вдячності до присутніх звернулися випускники 2017 року, які запевнили, що знання, отримані в Університеті – є міцною запорукою успішного старту перших кроків трудового життя.
Щиро вітаємо випускників! Бажаємо наснаги, творчих злетів та успіхів у професійному та особистому житті і сподіваємося, що ви гордо пронесете звання випускника Київського університету імені Бориса Грінченка!

Факультет у соціальних мережах