Конкурс талантів і чарівності

03 31 2017 miss beauty 130 березня 2017 року

 

 

30 березня 2017 року відбулася найяскравіша подія весни в стінах Педагогічного інституту. Конкурс краси – це найкрасивіші дівчата, найщиріші посмішки і багато-багато неймовірно позитивних та шалених емоцій!

Краса і врода завжди приваблює, розтоплює крижинки в людських серцях, робить їх добрішими і більш чуйними, відволікає від буденності, дарує посмішки і любов.

Чарівні, тендітні, ніжні та яскраві дівчата-педагоги запалили зал своєю красою, грацією, енергією, драйвом. Кожна з неабиякою креативністю підготувалася до виконання конкурсної програми, крок за кроком йдучи до перемоги.

Претендентки брали участь у різноманітних презентаціях та дефіле – від інтелектуального до творчого. Конкурси «Візитівка», «Дефіле країн», «Інтелектуальний конкурс», «Дефіле у вечірніх сукнях», «Конкурс талантів» розкривали дівочу красу, творчість…

У перервах між конкурсами усмішки глядачам дарувала команда КВК Педагогічного інституту, а талановиті і творчі ведучі – жарти та розіграші різноманітних призів серед усіх присутніх.

Ми щиро вітаємо дівчат із отриманими нагородами:

 

  • ØАнну Анікіну – Міс Педагогічного інституту
  • ØНаталію Сарану – Віце-міс Педагогічного інституту
  • ØЯрину Лосицьку – Міс Грація
  • ØАнну Кожедуб – Міс Тендітність

 

Висловлюємо подяку спонсорам: Anticafe LЯSY, Cake, Салону краси «Анжур», Parlament Grinchenko, RAW TAW, Анні Рижковій, XXL- studio, After Party, фотографу Ростиславу Близнюку, автошколі Driver-pro,фотографу Сергію Кривобоку.

 

Щиро вітаємо наших переможниць!

Бажаємо усім залишатись такими прекрасними і продовжувати нести красу оточуючим! Не дарма кажуть, що краса врятує світ!

 

Наші дівчата найкращі!

Факультет у соціальних мережах