Весняна толока на стадіоні «Русанівець»

04_09_2016_toloka_1609 квітня 2016 року

Завантажити сторінку у pdf форматі

Для студентів, викладачів Педагогічного інституту та команди депутата Київської міської ради Олеся Маляревича вже стало доброю традицією відмічати початок весни толокою на стадіоні «Русанівець».

Зазначимо, що ця традиція значно вплинула на ставлення мешканців мікрорайону до підтримання порядку на цій території. Однак, і в цьому році учасникам толоки роботи було достатньо, але ніхто не злякався її обсягів! Працювали із завзяттям, посмішкою, ще й встигали робити фотосесії з несподіваних ракурсів.

До дорослих учасників залюбки приєдналися й діти викладачів: Едік Порядченко та Павлик Найдьонишев, а також учні тенісної академії ДЮСШ СТАРТ, КДЮСШ ЮНІОР СПОРТ та їх батьки.

Наші старання не обмежувалися територією стадіону. Багато корисної справи було зроблено у внутрішньому дворику та на зелених майданчиках навчального корпусу Київського університету імені Бориса Грінченка. Розарій поповнився новими колекційними видами, збільшилася кількість гіацинтів, примул, тюльпанів. Знайшлося місце й для молодих пагонів верби…

День толоки пройшов корисно і красиво!

Факультет у соціальних мережах