Літературний вечір "Кохай, бо час тебе не жде!"

02.14.201614 лютого 2016 року

  Завантажити у pdf форматі

Кохай, бо час тебе не жде.

Він забирає твої дні і ночі.

Кохай, до поки тіло спрагле й молоде,

бо в старості, кохають тільки очі. © Ліна Костенко

 

14 лютого світ відзначає найромантичніше свято року – День Святого Валенина! День усіх закоханих! День, коли ми згадуємо найближчих, найрідніших, найкоханіших!

Напередодні свята наші студенти, разом зі студентами Національного університету державної податкової служби України, інтернами Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця та співробітниками бібліотеки ім. В. Маяковського провели літературний вечір «Кохай, бо час тебе не жде!». Присутні насолоджувались не тільки віршами всіма улюблених авторів, таких як Ліна Костенко, Анна Ахматова, Сергій Єсєнін, Володимир Сосюра, а й творами сучасних письменників та авторськими віршами учасників дійства – Катерини Литвиненко та Вікторії Чижової.

Приємною несподіванкою для глядачів стали відео-сюжети, у яких діти розмірковують про любов, кохання та Святого Валентина. А найзворушливішим моментом вечора стало виконання Анною Томощук, студенткою-першокурсницею, майбутньою вихователькою дітей дошкільного віку, пісні про кохання наших бабусь і дідусів. Адже для кохання не існує поняття «вік».

Вечір завершився спільним чаюванням у щирій і добрій компанії.

Кохайте і будьте коханими!

Факультет у соціальних мережах